Saturday, April 13, 2024
HomeBlogTesla Pavilion Damansara Peak kini mula dibuka

Tesla Pavilion Damansara Peak kini mula dibuka


Tesla Pavilion Damansara Height kini mula dibuka

Selepas pembukaan Ibu pejabat Tesla di Cyberjaya pada awal Oktober, dan bersekali dengan pengenalan Tesla Mannequin 3 Highland 2023 hari ini, Tesla Malaysia turut membuka satu lagi bilik pamerannya di Pavilion Damansara Peak. Ini merupakan Tesla Flagship Expertise Centre yang pertama jenama itu yang dibuka di negara ini.

Terletak di dalam bangunan komersial terbaru di Kuala Lumpur yang juga baru sahaja dibuka kepada umum pada 9 Oktober lalu, bilik pameran tersebut mempunyai buka keluasan sekitar 3,000 meter persegi disasarkan untuk menampung permintaan bagi pelanggan di sekitar Bangsar dan Damansara Peak.

Tesla Pavilion Damansara Height kini mula dibuka

Bilik pameran ini akan mempamerkan semua produk Tesla — ketika ini melibatkan Mannequin Y dan Mannequin 3 — serta beberapa produk penyelesaian pengecasan dan jualan cenderahati. Pelanggan boleh berkungjung ke premis berkenaan untuk mengetahui sebarang maklumat berkaitan produk Tesla. Ia terletak di unit L2.27.11, Pavilion Damansara Peak dan dibuka setiap hari dari pukul 10 pagi hingga 10 malam.

Di lokasi berkenaan juga, di ruang parkir B1, juga ada kelihatan sebaris Tesla Vacation spot Charger, yang merupakan pengecas AC. Satu lagi jenis pengecas, seperti yang ada di Pavilion KL, ialah Tesla Supercharger yang merupakan pengecas pantas DC.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

Supply hyperlink

RELATED ARTICLES

Most Popular